Antifouling aan laten brengen?

Antifouling aanbrengen kan een intensieve klus zijn. Wij nemen het voor jou uit handen. Wij gebruiken alleen uitsluitend A-merk antifouling van Nederlandse leveranciers. Wil je graag je eigen vertrouwde merk aan laten brengen? Wij kunnen elke type en merk antifouling krijgen. Zo krijgt jouw boot de vetrouwde bescherming die hij verdient. Vooraf bekijken we graag de staat van de antifouling. Zo kunnen we goed beoordelen welke behandeling deze nodig heeft en welk type het beste bij de boot past. Ook bieden wij tegenwoordig milieuvriendelijke oplosssingen aan. In zulke gevallen gebruiken wij biocide-en kopervrije antifouling. Zo draag je een steentje bij aan de kwaliteit van het water waar je zo van geniet tijdens het seizoen.

Wil je een offerte op maat? Klik dan op de button hieronder.

1 van 2

Waarom baasbootje voor antifouling in Friesland?

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partij voor het laten doen van antifouling in Friesland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met A-merk antifouling en bieden advies op maat voor jouw boot.

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van antifouling op allerlei typen boten. Of je nu een zeilboot, motorboot of sloep hebt, wij hebben de kennis en kunde aan boord om de juiste antifouling te adviseren en aan te brengen. Zo ben je verzekerd van een optimale bescherming tegen aangroei en voorkom je aangroei tijdens het vaarseizoen.

Wij begrijpen als geen ander dat elke boot uniek is en daarom bieden wij advies op maat. Wij komen graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken en je te voorzien van een passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en jouw boot weer klaar is voor het nieuwe seizoen.

Wil je meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen voor het laten doen van antifouling in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.