Ik wil mijn boot polijsten. Wat moet ik weten? - Baasbootje.nl

Ik wil mijn boot polijsten. Wat moet ik weten?

Het polijsten van jouw boot is niet zomaar even een doekje eroverheen halen! Er zijn tegenwoordig veel verschillende producten om jouw boot weer in glanzende top staat te brengen. In principe kan iedereen het, zolang je maar een bepaald aantal stappen volgt. In deze blog lees je hierover meer.

 

Allereerst is het goed om te beoordelen in wat voor staat de toplaag( 2K lak, gelcoat of aluminium) van de boot zich bevindt. Voor het gemak verdelen we dat hieronder in 3 punten.

  1. Zware oxidatie – De boot is dof. Het oppervlakte ziet eruit als koffiemelk en voelt stroef aan.
  2. Matige oxidatie – De boot glanst niet (optimaal) meer. Maar er zit geen koffiemelk op.
  3. Lichte oxidatie – De boot glanst, maar heeft lichte oppervlakkige krasjes.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.