Je boot door ons laten polijsten?

Wil je de boot polijsten? Maar weet je zelf niet helemaal hoe? Of heb je er gewoonweg geen tijd voor. Wij nemen dit graag voor je uit handen! Wij gebruiken hiervoor uitsluitend a-merk producten en werken met maatwerk per boot. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat voor een glanzend seizoen!

Waarom je boot door ons laten polijsten?

Goeie vraag! We hebben jarenlange ervaring vanuit de verhuursector. In deze sector krijgt de vloot er behoorlijk van langs. Maar toch moeten de boten er elk jaar weer fris en glanzend bij liggen. Hierdoor hebben wij een brede kennis en de daarbij behorende materialen om de boten weer perfect in orde te krijgen. We gebruiken ook altijd ons eigen stappenplan waardoor elke boot zijn eigen maatwerk krijgt. Wel vragen we je vooraf om informatie over de staat van de boot om de klus het beste aan te kunnen pakken.

Meer weten? Druk op het contact formulier hieronder.

1 van 5

Boot laten polijsten in Friesland

Als je op zoek bent om je boot te laten polijsten of poetsen in Friesland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan diensten om uw boot er weer als nieuw uit te laten zien. Onze professionals zijn ervaren in het reinigen, waxen en schoonmaken van boten, en zorgen ervoor dat jouw boot er weer als nieuw uitziet.

Het schoonmaken van uw boot is belangrijk om ervoor te zorgen dat het langer meegaat en er altijd op zijn best uitziet. Onze boot poets- en polijstdiensten zijn bedoelt om jouw boot te beschermen tegen de viezigheid, kalkaanslag en UV-straling. En daarbij de originele glans weer te herstellen.

We helpen je met het reinigen van het jouw boot, het polijsten van de romp, het aanbrengen van was om de glans te behouden en het beschermen van uw boot tegen weersinvloeden. Ons team is ervaren in het werken met alle soorten boten, van kleine speedboten tot grotere jachten.

Als je op zoek bent om je boot te laten polijsten of poetsen in Friesland, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen om jouw boot er weer als nieuw uit te laten zien. Wij zorgen ervoor dat deze boot er stralend uitziet en klaar is om het water op te gaan!